Lavanda heaven aroma set

Lavanda heaven aroma set

  • Eterično ulje lavande 10ml (sa pipetom)+ sitnim gorskim kristalom, staklena ambalaža
  • Hidrolat lavande 100ml (raspršivač) + sitni gorski kristal,staklena ambalaža
  • Raskošna mešavina eteričnih ulja10 ml (rollon) + sitni gorski kristal, staklena ambalaža

Aroma set je smešten u luksuznu ljubičastu kutiju uz koju ide lux ljubičasta kesa.

3.600,00RSD

Kategorija:

Sadržaj seta

1. Eterično ulje lavande je vekovima unazad veoma cenjeno i primenjivo zbog svog magičnog mirisa i lekovitosti. Eterično ulje a i sve druge proizvode od lavande koristimo kao deo lične higijene ali i u holističkoj wellness praksi. Ulje lavande koristimo u aromateraiji, za masiranje, inhalaciju, kupke, masaže, kozmetici.

Ulje lavande smanjuje anksioznost i pospešuje san. Slobodno protrljajte dlanove sa nekoliko kapljica ulja i udišite a zatim dlanovima pređite preko jastuka kako bi dublje i bolje spavali. Možete da namažete stopala ili u itrljate u mišice jer lavanda pomaže kod bolova i napetosti mišića. Smanjuje grčeve i ublažava menstrualne tegobe. Ako stavljate direktno na kožu uvek je dobro čisto ulje razblažiti sa nekim neutralnim uljem. Upravo zvog toga smo i kreirali proizvod Blissful Moment, raskosnu mešavinu eteričnih ulja sa baznim bademovim uljem kojeg možete da vidite medju ostalim proizvodima.

Ulja čuvamo na suvom I tamnom mestu, na sobnoj temperaturi, van domašaja dece.

 

2. Cvetna vodica lavande iz naše Rajske bašte!

✔️ Raspršite hidrolat po licu, vratu i kosi, ostavite da se osuši. Hidrolat se može koristiti u vidu obloga kod glavobolje i stresa, nežno dezinfikuje kožu sprečavajući pojavu infekcije i iritacije.

✔️ Hidrolat koristite kao osveživač prostora i kao sprej za veš u toku peglanja.

✔️ Za bolji san: Raspršite hidrolat na jastuk i uživajte u mirisu i dubokom snu. Ukoliko imate rollon Blissful moment namažite i izmasirajte svoja stopala i dlanove.

Ne sadrži aditive, alkohol, boje i konzervanse.

 

3. Raskošna mešavina eteričnih ulja Blissfule moment (10ml) 100% prirodno - (Lavanda, Pačuli, Ylang Ylang)

Upotreba::

✔️24h uz Blissful Moment, krenite dan tako prvo namažete blend oko zglobova i iza ušiju. Stavite malo na dlanove, protrljajte ih i udišite božanski miris par minuta. Nežno prodjite dlanovima preko lica i kose.

✔️Prilikom pranja kose namažite malo dlanove i protrljajte kosu da duže lepo miriše.

✔️ Kad god ste pod stresom vi se češće mažite.

✔️ Zaspite tako što prethodno namažete svoja stopala blendom a onda rukama nežno dodatno utrljate dublje ulje u stopala. Da zaspite u predivnim mirisima Rajske bašte. Ukoliko imate hidrolat naprskajte i svoj jastuk.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0