E-book

Jedan dan, Jedan život

 

Želja mi je da vam ovom knjigom dam uvid i znanja o svemu onome što tokom jednog dana možete uraditi, kako biste svom telu i umu pružili neophodno gorivo koje će vas pokretati i kroz život nositi sa lakoćom i radošću. Činjenica je da smo konstantno obasuti ogromnim brojem informacija i zahteva. Imamo obaveze prema porodici, poslu, okruženju i često ne stižemo da se bavimo sobom ni približno onoliko koliko bi trebalo. A ukoliko ne preuzmemo odgovornost za svoje zdravlje i blagostanje nećemo moći ni da budemo doprinos drugima. Svako jutro je šansa da nešto poboljšamo, popravimo i unapredimo. Svaki dan je šansa da nekome kažemo da ga volimo.

Knjiga obuhvata tri poglavlja i podeljena je na Jutro, Podne i Veče. Svako poglavlje sadrži preporuke i vežbe optimalne baš za to doba dana. Cilj je da kroz svakodnevne vežbe i male promene osnažimo prirodnu inteligenciju našeg tela i pročistimo naš um i emocije. Na taj način jedan naš dan postaje jedan, čitav naš život.

Šta se nalazi u knjizi?

Vežbe

Joga vežbe za kičmu, pozdrav Suncu, office joga, vežbe za bolji san, tehnike disanja, opuštanja, meditacije i zaštite aure.

Korisni saveti

Praktični i primenjivi saveti za umirenje koje sam i sama iskusila i YouTube linkovi za vežbe.

Ukusni recepti

Otkrijte kvalitetne namirnice koje telu daju snagu i vitalnost i recepte za zdrave obroke iz ajurvede.

Dnevnik uspeha

Pratite promene koje vam se događaju kako usvajate predložene alate i vežbe. Beleške će vam pomoći u tome da ih osvestite.

Zaviri u knjigu

E-book

„Jedan dan, jedan život“

1.200 RSD + 2 knjige na poklon

+2 Knjige na poklon

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0